למה לגלוש בבאטרמילק
למה אתר "באטרמילק" - אספן USA?
כשאתה ילד זה פחות או יותר הדבר הטוב ביותר מאי פעם. לניסיון הראשון שלך בסקי. באם אתם מצפים לכמה פארקי שלג הרי אתם טועים בגדול, למעשה אתר הסקי "באטרמילק" הינו כולו ה"פארק לסקי" בה' הידיעה אשר משתרע על פני שני קילומטרים מפסגת ההר ועד לבסיסו, ויש עוד אחד West Park, superpipe, של באורך מייל וכמובן יש גם skier-crossשכולם עולים על כל הציפיות ו במילים פשוטות: פיצוץ.
ע"פ תפיסת עולמו של מנהל הפארק מר גרג בויד הכל מכוון לזרימת כיף, "המטרה היא ליצור פארק עם תכונות רב שימושיות מלמעלה ועד למטה. אנחנו לא רוצים להפחיד מתחילים או בינוניים, רק רוצים לעורר אותם לקדם את ההתקדמות ".
באטרמילק רחוק מהזוהר של ארבעת אתרי הסקי באספן, הוא גם הקטן מבינהם, עם רק 470 דונם אך נחשב לאזור הדרכת הסקי הטוב ביותר של אספן, רוב השטח כולל מסלולים כחולים או אדומים רחבים ומטופחים ורק קומץ של השחורים ישם בצד Tiehackשל אתר הסקי. שאר המדרונות כאמור רחבים במיוחד ושטחי אזור המתחילים מצוינים וידידותיים למשתמש, מסלולי הסקי של "באטרמילק" פחות מפחידים מאשר באתרי הסקי האחרים.
גם באזור הבסיס חלו תהפוכות מרשימות, עם אזור קרוואנים מודרני ועם אכסניית יום, זה לא לוקח הרבה זמן להבין שהיה צריך להשקיע כסף טוב לשדרוגי הכפר ב"באטרמילק". וזאת הייתה הקלה רבה כאשר החברה הודיעה על כוונתה לבנות מרכז חדש לילדים בבסיס, במיוחד מאז בית הספר לסקי היה בקרוואן זמני (ב -13 השנים האחרונות).
פרויקט 10,000,000 $, נפתח בתחילת העונה שעברה, והוא בסיס בית לילדים עם טיפול באלו שאינם גולשים ועוד כמה מבנים למשחקים לאורך כל הדרך. רק תצא מהדלת האחורית ותמצא את גבעת מיני ארנב עם מרבד קסמים קצר לסקי, נווה מידבר שלגי עם בטיחות מקסימלית.
הבניין עצמו הוא מחבוא מודרני לילדים, עם לובי שמשי ו שולחנות פעילות יוצרת וזה תמיד מראה משמח בשביל הורים שחפצים לצאת אל המדרונות מוקדם ככל האפשר. המחבוא מבוסס על מרכז הרפתקאות של בית העץ, שנפתח בSnowmassבשנת 2007. זה נועד להיות one-stop shopלמשפחות עם ילדים בבית הספר לסקי, מעונות יום, או שניהם. האווירה השובבה היא זהה: צבעים בהירים, מבני טיפוס, ומדריכים כמו חלילן עליז.
וזה לא רק לילדים, אם אתה חושב שאין שום סיבה ליהנות כאן מאשר באספן Highlands, אייאקס (Aspen Mountain), וSnowmassאז טעות גדולה בידך, בפסגה העליונה Cliffhouse Lodge-תמצא נופים מדהימים של בורדו הפעמונים (תחנת ברביקיו וPHOהמונגולי) עם אפשרות לעשות ארוחת צהריים סקי טובה .
אבל בואו ונביט מנקודת המבט של הסקי למבוגרים (ואולי זה העיקר). באזור אספן גובר העמוס בגולשים השישה אל קרב, אך אתר "באטרמילק" מרגיש כמו חריג בין כל אלו, הוא עדיין מקום זה מוכר וביתי בטעם של פעם אך מודרני במתקניו ... זה מקום להביא את הילדים, או את עצמך-ללמוד סקי, או לתרגל ולהתקדם. יש דיכוטומיה מאד מעניינת כאן.
ואז אתה מוצא את עצמך בחלק העליון של האתר עם הילדים שלך אשר אומרים לך שהם רק רוצים לגלוש במורד (על המגלשים כמובן), הרי "עשינו זאת בבית הספר לסקי אתמול," הם מתחנניםוכפי שהם עפים במורד במהירות מדאיגה, אתה מבועת מתרגש כאחת, מתרגש שיש מקום כמו "באטרמילק" שמאפשר למלא את הפנטזיות של הגולשים בפארק-וצנרת. וזה נכון לכל הרמות. כי, כפי שהמקום מוכיח, אתה לא צריך להיות ילד כדי שיהיה לך כיף.
מלונות: אומנם אין מקומות לינה כאן, אבל יש הסעות קבועות משני האתרים הקרובים: אספן ו Snowmass. אפשר להיות באור הזרקורים, במרכז העיר אספן, זה נהדר למשפחות. יש לובי מדליק ומשחקי לוח, מוסיקה חיה, ופינות נעימות לצמרר, בתוספת ארוחת בוקר (! ללא תשלום) הוא צמרות. ולא להחמיץ את בייקון מייפל.
אוכל: יש תפריט ארוחת ערב קל ופיצות גדולות, אבל אם אתה מחפש לצאת עם המשפחה באספן, כדאי לנסות את ברונלסקי עם הפסטות בסגנון משפחתי או אל רינקון לטכס-מקס סטייק טעים ועסיסי,
אפשר גם לבלות כמה שעות על קיר הטיפוס של 32 רגל ולצלול במורד מגלשת המים שתי קומות במרכז הנופש אספן, ממש ליד "באטרמילק", אז שיהיה לכם חופשת סקי מהסרטים (עם כוכבי הקולנוע של הוליווד)
סרטונים מהנופשים האחרונים שלנו